Skip to main content

Prezentacioni i korporativni web sajtovi

Prvi utisak vaše kompanije

U trenutku se povežite sa svojim kupcima. Prezentacioni web sajt može biti najbolje i najisplativije rešenje da predstavite vaše preduzeće ili usluge kompanije. Jednostavno je, atraktivno i može mu se pristupiti odakle god.

Da li je vašoj kompaniji potreban web sajt? Kontaktirajte nas!

U današnje vreme kada se sve vrti oko digitalizacije, web sajt kompanije je često prvo mesto gde kupci otkrivaju i istražuju više o nekoj organizaciji. Web sajt treba da predstavlja vrednosti kompanije i objašnjava šta ona radi. Dizajn, funkcionalnost, sadržaj i navigacija ključni su igrači u načinu prezentovanja kompanije.

Loše dizajniran ili slabo funkcionalan web sajt će vas koštatii i mnogo više nego što mislite. 

Sajt mora da vam privuče pažnju, motiviše vas na pretragu i kreira jasnu sliku o kompaniji. Neke kompanije na to ne obraćaju mnogo pažnje, ali određene su to rešile na izuzetan način.
 

Neka vaš web sajt bude mašina za prihode

Od 2009. godine napravili smo stotine web sajtova i svakim završenim projektom naučili smo nešto novo. Postali smo veoma dobri u pažljivom slušanju i razumevanju potreba naših kupaca. Danas, mi imamo moć stvaranja web sajtova koji donose zaradu.

Web sajtovi za restorane i barove

Dobar web sajt i odlična strategija mogu promeniti stav gostiju prema vašem restoranu. Ako svaki detalj odradite kako treba, možete povećati zaradu. Različite platforme za naručivanje hrane samo su mali deo čitave priče. Preuzmite našu besplatnu e-knjigu kako biste pročitali o najnovijim trendovima i informacijama o web sajtovima restorana.

Predivni web sajtovi za vinarije

Prilikom pregleda web sajta vinarije, od esencijalnog je značaja postići da posetioci osete pravi duh vinarije i zamisle ukus kvalitetnih vina. Ovo je samo početak, ali dobra osnova za uspešnu prezentaciju vinarije u digitalnom svetu.

Gatsby

U slučaju da brzo nije dovoljno dobro, Gatsby je tu da pomogne. Nova i moderna tehnologija izgrađena kako bi vaš web sajt postao najbrži na svetu.

Hajde da popričamo!
Ime