Skip to main content

Brath

Brath je nagrađivani mesar, kuvar, roštilj majstor, jedan od najboljih u Nemačkoj. Takođe je poznat po svojim vrhunskim mesnim proizvodima.

Ciljevi

Učiniti web sajt privlačnim i dopadljivim kako bi na pravi način predstavili rad i brend klijenta

Istaći kurseve i događaje koje klijent organizuje i promovisati ih na web sajtu & Predstaviti i promovisati klijentov youtube kanal kako bi se povećao broj posetilaca

Predstaviti i promovisati klijentove visokokvalitetne premium proizvode od mesa

Izazov

Morali smo da napravimo neverovatan web sajt koji zaista predstavlja Brath-ov brend. Uložili smo puno truda u odabir pravih boja, slika, fotografija kako bismo mogli dobiti neverovatni UX i jedinstvenu prezentaciju svih klijentovih proizvoda, ponuda, kurseva i drugih aktivnosti. Ideja je bila učiniti web sajt jednako zanimljivim i prijateljskim kao što je i sam Brath.

Rešenja
  • Kvalitetna prezentacija - boje koje predstavljaju brend, odlične fotografije & Konkretna prezentacija premium mesnih proizvoda koji Brath sam pravi, sa detaljnim opisima i cenama
  • Kursevi i događaji na vidljivom mestu na web sajtu - jednostavna aplikacija
  • Youtube video snimci / recepti predstavljeni sa opisima
Stilizovanje fotografija

Fotografije smo neznatno osvežili, samo kako bismo im dali više ekskluzivnosti i života, jer nije jednostavno predstaviti umetnost koja se krije iza rada sa svežim mesom, po kojem je Brath poznat.

Rezultati

Koristili smo HD fotografije i bogate boje koje zaista predstavljaju Brathov brend da bi ga učinili prepoznatljivim samo jednim pogledom na web sajt. Brath je jedan od najboljih mesara u Nemačkoj, od koga ljudi žele da uče, a naš cilj je bio da kurseve predstavimo jasno i privučemo još veću pažnju Brathove publike.

brath
brath
brath
brath
Šta naši klijenti kažu o nama
nature logo
Dr. Annika Aurbach | natur.digital

Zajedno sa StudioPresent-om uspeli smo da uspešno završimo naš proizvod u roku od godinu dana.

Veliko hvala na odličnoj i agilnoj implementaciji, kao i na poverljivoj komunikaciji.

eurepoc
Camille Borrett | EuRepoC

Studio Present nam je pomogao u početnoj implementaciji našeg projekta. Razvili su pouzdanu i efikasnu infrastrukturu za upravljanje podacima koja čini osnovu našeg poslovanja. Tim u Studio Present-u je brzo shvatio naše ciljeve, isporučio efikasna tehnička rešenja i ostao dostupan za naše upite.

Zainteresovani ste da radite sa nama?

Kontaktirajte nas