Skip to main content

React & React Native development

Ako vam je potrebna pomoć oko React developmenta, to je sigurno zato što znate da je ovo moćan i isplativ alat za vrhunsko korisničko iskustvo u okviru vaših digitalnih projekata. Zahvaljujući našem dugogodišnjem iskustvu u ovoj oblasti, bićemo tu da vas vodimo kroz React projekte. 
 

Zainteresovani? Popričajte sa nama.
 

 

React Agencija

Mi smo full-service digitalna agencija sa sa preko 15 godina iskustva u razvoju složenih web rešenja, u kombinaciji sa marketingom i dizajnom.

Radeći kao lideri na kompleksnim React projektima stekli smo jedinstveno iskustvo koje nam omogućava da bolje razumemo vaše potrebe, precizno planiramo projekte i na vreme postižemo željene ciljeve.
 

Više nego što očekujete

Nakon što smo isprobali druge alate u iste svrhe i uvideli njihove nedostatake, pronašli smo odličnu kombinaciju kada klijentima treba više od standardne usluge - React i Drupal.

Kada se koriste zajedno, nastaju neverovatna digitalna iskustva. Zamislite samo da imate administratorski interfejs za sadržaj vašeg web sajta (Drupal), zapanjujući responsive front-end (React) i iOS i Android aplikaciju za preuzimanje iz App Store-a i Play Store-a (React Native) koji koriste iste podatke kao i vaš web sajt.
 

Bitno je naglasiti da mi nismo jedini koji koriste React!

Najjače svetske kompanije ga <3 takođe

Vrhunske kompanije kao što su Facebook, Uber, Instagram, Netflix, Whatsapp, Dropbox, The New York Times, CNN sada koriste React, jer su shvatile njegove prednosti.

 

Dakle, koji su benefiti?
 1. Bez obzira koliko je vaš projekat složen, React će moći da ga podrži.
 2. React je pogodan za poboljšanje korisničkog iskustva koje će povećati prodaju i interakciju sa vašim web sajtom ili aplikacijom.
 3. Programeri ga vole, jer mogu lako da modifikuju funkciju prema zahtevima klijenata.
 4. Zbog podrške velike React zajednice, nijedan problem u Reactu nije nerešiv.
 5. Nećete morati da prilagodite svoju aplikaciju za svaku mobilnu platformu - aplikacija će dobro raditi na Android-u, kao i na iOS-u i Windows-u.
   
Da rezimiramo: Zašto biste radili sa nama?
 1. Negujemo radikalnu istinu i transparentnost kao svoje glavne suštinske vrednosti
 2. Naši iskusni Projekt Menadžeri su tu da osiguraju da projekat uvek bude na dobrom putu
 3. Zaista volimo to što radimo, tako da je rad sa nama jednostavan i inspirativan
   
Klijenti su rekli o nama...
Hellen
Helene Otte | Storm Textil

Odgovorni su i otvoreni za nove ideje!

Prodaja se povećala nakon redizajna. Klijenti mogu očekivati da će raditi sa saradljivim, komunikativnim i transparentnim timom. 

Heiko Brath
Heiko Brath | Heiko Brath GmbH

Savršeno, brza usluga i veoma prijateljska ekipa! 

Konsultacije su bile orjentisane na klijenta, indivudualizovane i moje želje su implementirane tokom procesa stvaranja. Preporučio bi ih u svakom trenutku. 

Hajde da popričamo!
Ime