Skip to main content

Marketing i strategija

Ako želite da se vaš biznis razvija, iskoristite našu strategiju kao prednost

Kroz višegodišnje iskustvo, otkrili smo koje su najbolje prakse u ovoj oblasti. Zajedno sa našim klijentima možemo precizirati najpametnija rešenja za reklamiranje njihovih preduzeća.

 

Marketing & strategy - Studio Present

Budite sigurni da ćemo vas voditi ka implementaciji sveže, inovativne marketinške strategije, optimizovane za postizanje ciljeva, koje ćemo zajedno odrediti.


Očekujte da ćemo izabrati najbolje marketinške kanale za vaše poslovanje, uvek pratiti nove trendove i biti korak ispred konkurencije.


Pre nekoliko godina razvili smo uspešnu web prodavnicu od nule. Nakon nekog vremena smo tu potpuno razvijenu web prodavnicu prodali, ali je iskustvo koje smo stekli ovim radom bilo od izuzetnog značaja. Najveća vrednost kada je u pitanju poslovna strategija je naša tačka gledišta koja potiče iz stvarnog iskustva u e-trgovini. Upravo nam ono omogućava da bolje razumemo vaše borbe i moguće prepreke.

Kako biste imali uspešan pristup digitalnom marketingu, prvo se zapitajte koje su osnovne vrednosti vaše kompanije. To je nešto što vas definiše, ali i razdvaja od konkurencije. Jednom kada definišete osnovne vrednosti, sledi njihovo uključivanje u marketinški plan. Strategija treba da se primenjuje kroz različite kanale, u zavisnosti od ciljeva i publike koju targetirate, ali bez gubljenja fokusa sa vrednosti koje predstavljate.


Sledeći koraci zavise od ciljeva, vrste industrije itd. Od ove faze se dalje fokusiramo na postizanje stvarnih rezultata u vašem poslovanju.


Marketinška strategija vas drži na pravom putu i ​​pomaže vam da ne izgubite fokus sa stvari koje su vam najvažnije.
 

Marketing & strategy - Studio Present
search engine

Search Engine Marketing

Dnevno se izvrši oko 3,5 milijardi Google pretraga. Verujemo da bi vaše preduzeće moglo imati prave odgovore na neka od pitanja koja se postavljaju u svim ovim pretragma. Dakle, kako pomoći ljudima da pronađu pravi odgovor?
 

Read more
digital strategy

Digitalna strategija

Bez obzira da li se bavite e-trgovinom, maloprodajom ili uslužnim delatnostima - smatramo da je naša misija da vam pružimo najbolje marketinško rešenje.
 

Read more
face_insta

Facebook i Instagram oglasi

Verujemo da društvene mreže znaju više o potencijalnim kupcima nego što možete da zamislite. Neka se naš iskusni tim uključi i pametno iskoristi ovo znanje. Zajedno možemo učiniti da vaš biznis brže raste.
 

Read more
content

Kreiranje sadržaja

Budite primetni i istaknite se sadržajem koji kreiramo, neka pratioci i posetioci vašeg web sajta budu znatiželjni i zainteresovani.
 

Read more

Povezani projekti

Vinarija Zvonko Bogdan

Vinarija Zvonko Bogdan jedna je od najluksuznijih i najprestižnijih vinarija u ovom delu Evrope.

Šampanjac Carbon

Šampanjac Carbon je francuski brend koja predstavlja jedan od najistaknutijih i najluksuznijih šampanjaca na svetu, poznat pre svega po prskanjima sa proslava podijuma Formule 1

Brath

Brath je nagrađivani mesar, kuvar, stručnjak za roštilj, jedan od najboljih u Nemačkoj. Takođe je poznat po svojim vrhunskim mesnim proizvodima.
Da li vam je potreban digitalni marketing?

Društvene mreže? Google oglasi? Strategija sadržaja? Tu smo da pomognemo.