Skip to main content

Univerzitet u Hajdelbergu

Univerzitet u Hajdelbergu je međunarodno umreženi istraživački univerzitet.

Tokom saradnje uspešno smo završili više uzbudljivih projekata koje sa ponosom predstavljamo u nastavku.

Serverska infrastruktura: Kubernetes i OpenShift platforme

Zahvaljujući našoj stručnosti i iskustvu, podržali smo Univerzitet u uspostavljanju robusne serverske infrastrukture. Koristeći Kubernetes i OpenShift platforme, obezbedili smo visoku dostupnost i skalabilnost za sisteme.

Izrada HeiExpert portala

Od idejnog dizajna do programiranja, pomogli smo u realizaciji HeiExpert portala. Ponudili smo sveobuhvatno rešenje, uključujući i brendiranje i razvoj, kako bismo osigurali da portal ispunjava sve zahteve.

IT konsultacije

Kontinuirane konsultacije sa IT timom Univerziteta doprinele su uspešnosti njihovim web projektima. Naša stručnost im je pomogla da pronađu najbolja rešenja i obezbede efikasno poslovanje.

SAP-integrisana web prodavnica

Razvili smo specijalizovanu web prodavnicu za osoblje Univerziteta u okviru koje mogu da obezbede licence. Naše jedinstveno rešenje omogućava besprekornu komunikaciju sa složenim SAP sistemom, omogućavajući kupcima da obavljaju bezbedne kupovine.

EUROREPOC platforma

Kreirali smo EUROREPOC platformu koja se fokusira na prikupljanje informacija cyber-napada i obradu velikih količina podataka koji se kasnije prezentuju vizuelno. Ova platforma omogućava univerzitetu efikasno upravljanje izazovima sajber-bezbednosti. Pročitajte kompletnu referencu.

Platforma za upravljanje i deljenje dokumenata

Dizajnirali smo efikasnu platformu za upravljanje i deljenje dokumenata kako bismo podržali interne tokove rada unutar univerziteta. Ova platforma olakšava manipulaciju dokumentima i njihovo bezbedno deljenje među organizacijom.

Ovi projekti pokazuju uspešnu saradnju koju smo uspostavili sa Univerzitetom Hajdelberg. Bilo je zadovoljstvo doprineti njihovom uspehu.

Rešenja
  • Strateški IT partner & Konsultant
  • Pomoć u cloud infrastrukturi
  • Razvoj internih web-sajtova

Rezultati

heidelberg
heidelberg
heidelberg
heidelberg
Šta naši klijenti kažu o nama
nature logo
Dr. Annika Aurbach | natur.digital

Zajedno sa StudioPresent-om uspeli smo da uspešno završimo naš proizvod u roku od godinu dana.

Veliko hvala na odličnoj i agilnoj implementaciji, kao i na poverljivoj komunikaciji.

eurepoc
Camille Borrett | EuRepoC

Studio Present nam je pomogao u početnoj implementaciji našeg projekta. Razvili su pouzdanu i efikasnu infrastrukturu za upravljanje podacima koja čini osnovu našeg poslovanja. Tim u Studio Present-u je brzo shvatio naše ciljeve, isporučio efikasna tehnička rešenja i ostao dostupan za naše upite.

Zainteresovani ste da radite sa nama?

Kontaktirajte nas