Skip to main content

Demeter

Demeter predstavlja globalni pokret koji ujedinjuje farmere, proizvođače i istraživače posvećene principima biodinamičke poljoprivrede. Kao organizacija, oni izdaju sertifikate i zagovaraju održive, holističke poljoprivredne prakse.

Potrebe klijenta

Uspostavljanje pouzdanog IT partnerstva

Stabilna web stranica

Optimizacija performansi web stranice

Izazov

Primarni izazov bio je neprimetna tranzicija projekta sa prethodne agencije, fokusirajući se na efektivno preuzimanje i upravljanje postojećim sistemima uz obezbeđivanje minimalnih poremećaja i održavanje kontinuiteta.

Rešenje
  • Organizovani deployment proces
  • Kontinuirani up-datovi
  • Postavljanje osnova za budući razvoj

Rezultat

Kao rezultat ovih strateških implementacija, uspešno smo preneli projekat sa prethodne agencije, povećavajući stabilnost i efikasnost sistema. Ažurirani sajt sada radi na najnovijem softveru, pružajući stabilnu platformu za kontinuirani razvoj prilagođen rastućim potrebama naših klijenata. Ovaj pristup ne samo da je pojednostavio proces implementacije u više okruženja, već je takođe postavio jaku osnovu za budući rast i inovacije, pokazujući našu posvećenost prilagodljivosti i zadovoljstvu klijenata.

Šta naši klijenti kažu o nama
nature logo
Dr. Annika Aurbach | natur.digital

Zajedno sa StudioPresent-om uspeli smo da uspešno završimo naš proizvod u roku od godinu dana.

Veliko hvala na odličnoj i agilnoj implementaciji, kao i na poverljivoj komunikaciji.

eurepoc
Camille Borrett | EuRepoC

Studio Present nam je pomogao u početnoj implementaciji našeg projekta. Razvili su pouzdanu i efikasnu infrastrukturu za upravljanje podacima koja čini osnovu našeg poslovanja. Tim u Studio Present-u je brzo shvatio naše ciljeve, isporučio efikasna tehnička rešenja i ostao dostupan za naše upite.

Zainteresovani ste da radite sa nama?

Kontaktirajte nas