Skip to main content

Preduzetnička eCommerce rešenja

Predstavite svoje proizvode bolje i unapredite prodaju.

Ako ste u potrazi za internet prodavnicom, na pravom ste mestu. Sa preko 10 godina iskustva u internet trgovini omogućićemo vam da ostvarite svoje ciljeve, bilo vaše preduzeće veliko ili malo.

Zainteresovani ste? Hajde da popričamo.

Tu samo kako bi pospešili vašu onlajn prodaju.

Ako želite internet prodavnicu vrhunskog kvaliteta, na pravom ste mestu

Poslednjih deset godina stvaramo internet prodavnice, module i funkcije za e-trgovinu, na osnovu zahteva naših kupaca, administratora prodavnica, ali i iskustava prodajnih i marketinških stručnjaka. 

Vaša internet prodavnica treba da pruži jedinstveno iskustvo posetiocima i da bude kvalitetna osnova za marketinške svrhe, takođe.

Ne oklevajte da podelite svoje ideje sa nama, jer mi volimo izazove.

Glavne karakteristike dobre internet prodavnice su:

  • Unikatan i responzivan dizajn
  • Izuzetno korisničko iskustvo (UX)
  • Intuitivna pretraga
  • Ugrađene marketinške i SEO funkcije
  • Jednostavno upravljanje administracijom
  • Dodatne alatke: kuponi, popusti i lojaliti nagrade
  • Praćenje porudžbina i statusi narudžbi 
  • Neograničene integracije sa drugim sistemima: inventar, računovodstvo, aplikacije, statistika, usluge isporuke, SAP, CRM itd.
Drupal Commerce razvoj

Drupal Commerce čini ambiciozne timove produktivnijim, kako njihovi projekti rastu. Jedinstveno iskustvo za kupce, složeni postupak kupovine, duboke integracije u sistem plaćanja i dostavljanje, dostupni su trgovinama bilo koje veličine. Podržavamo projekte Drupal Commerce-a i omogućavamo im da se brzo razvijaju.

Dizajner proizvoda po meri (konfigurator proizvoda)

Učinite vašu internet prodavnicu još moćnijom zahvaljujući proizvodima krojenim po želji kupaca. Mi smo tu da stvorimo jedinstven konfigurator proizvoda koji je prilagođen za dizajniranje majica, rančeva, šolja -  svega što zamislite. Najbolja stvar je što je sve prilagođeno za mobilne telefone.
Pružite svojim kupcima mogućnost da stvaraju proizvode upravo onako kako ih zamišljaju. 

Integracije za internet prodavnice sa CRM, SAP, ERP, softverom za bilten i još mnogo toga

Da li i dalje ručno fakturišete račune, ručno ažurirate inventar ili mailing liste?
Mi smo tu da vam pomognemo da to promenite! Zahvaljujući našim rešenjima za e-trgovinu, lako se vrši integracija softvera koji povezuje sve. Ovo je najbolji način da uštedite vreme i novac, ali i unapredite vaše poslovanje.

VUE.js

Zahvaljujući progresivnim okvirima kao što je VUE.js, možete kreirati još složenija rešenja, na primer, dizajner proizvoda po meri. U slučaju da vam upravo ovo treba, naš tim će vam to omogućiti. VUE.js je prilagodljiv i skalabilan, i može se kreirati u skladu sa vašim željama i potrebama.

Hajde da popričamo!
Ime