Skip to main content

Rešenja za medije i objavljivanje

Sadržaj na dohvat ruke vaše publike

Izgradite nešto neverovatno. Kreirajte posebno iskustvo, kako biste se povezali sa svojom publikom - svuda. Fleksibilno, relevantno i efikasno, sve što vam treba, u jednom rešenju.

Da li vam je potrebna platforma za objavljivanje? Popričajte sa nama.
 

Iskorijte svoje medijsko rešenje putem sistema otvorenog koda

Fleksibilno - Digitalno upravljanje podržava vaše kreativne i uredničke tokove rada i daje vam potpunu slobodu za neprimetnu integraciju u svakodnevni rad.
 

Relevantno - Objavljivanje na više kanala i personalizacija podešavanja obezbeđuje relevantne veze na pravom mestu i u pravo vreme.
 

Efikasno - Alati za monetizaciju sadržaja povećavaju prihod i rast vašeg brenda.

Studio Present je sertifikovani Thunder integrator  - Thunder je sistem otvorenog koda za upravljanje sadržajem zasnovan na Drupalu 8, posebno koristan za profesionalno objavljivanje. Koriste ga internet časopisi kao što su: Burde, Playboy, Marie Claire i Pannon. 

Namenjeno urednicima
Kreirajte članke sa multimedijalnim sadržajem. Članak obogatite slikama, video zapisima i isečcima društvenih medija. Jednostavan je za upotrebu tako da sve možete urediti baš onako kako želite.

Jednostavan za rukovanje
Dodajte slike, galerije i video zapise u svoj članak jednostavnim prevlačenjem i postavljanjem svega tamo gde želite.

Responsivan web sajt (prilagođen za mobilne telefone)
Pomoću Thunder-a urednici i administratori mogu raditi sa bilo kog uređaja - lako i brzo. Pregledajte svoj članak u režimu prikaza na bilo kom uređaju - praktična funkcija Thundera.

Zakažite objavu sadržaja
Planirajte kojim danima i u koje vreme članke treba objavljivati - i kada oni više ne bi trebali biti vidljivi javnosti.

Fleksibino
Širok spektar dodatnih funkcionalnosti trećih strana koji obezbeđuju partneri iz industrije i Drupal zajednica sa hiljadama modula.

Hajde da popričamo!
Person