Skip to main content

Enmon

Enmon-u, jednoj od vodećih kompanija za izvoz i uvoz keramičkih pločica, granitne keramike, sanitarije i opreme za kupatila, bila je potrebna potpuna digitalna transformacija. Bez pravog održavanja i funkcionalnosti, starom web sajtu bilo je potrebno istinsko osveženje kako bi se na najbolji način iskoristila onlajn prodaja.

Izuzetan web sajt i e-trgovina mogu pokazati pravi kvalitet i raznolikost kompanije. Naš tim je stvorio jednu složenu platformu za svih 8 zemalja distributera kako bi pojednostavio administrativni rad, centralizovao ceo sistem i izvukao maksimum iz onlajn prodaje.

Poslovni ciljevi
 1. Potpuna sinhronizacija sa ERP sistemom kompanije
 2. Glatki prelazak sa stare na potpuno novu platformu e-trgovine
 3. Centralizovani administrativni panel za svih 8 zemalja
 4. Jedinstveni UX tokom pretraživanja proizvoda
Izazov

Najveći izazov bio je pravilno filtrirati i uklopiti sve zahteve klijenta, iz 8 različitih zemalja, u jedan savršeno funkcionalan sistem. U osnovi, potpuna digitalna transformacija za samo dva meseca.

Rešenja
 1. Pravilna komunikacija između ERP sistema i web sajta
 2. Prilagođeni kalkulator za računanje odgovarajuće količine potrebnih keramičkih pločica
 3. Do 15 različitih filtera za pretragu za 5000 različitih proizvoda: opseg cena, brend, tip, oblik, serija, ratifikacija itd.
 4. Napredne mogućnosti isporuke i integracije sa IT sistemom kurirske službe
Web sajt

Naš tim je kreirao web sajt, ne samo za lokalno tržište, već i za zemlje u regionu. Prelaskom na jedan hosting server osigurali smo stabilnost i brzinu web sajta. Usledile su kvalitetne slike i detaljni opisi proizvoda, inspirativni primeri i najnoviji trendovi.

1
2
4
3
Rezultati
 • 0% brige oko ažuriranja zaliha i cena
 • Jedna platforma za 8 različitih zemalja distributera
 • 50% manje vremena provedenog na administraciji proizvoda i procesuiranju narudžbe