Skip to main content

Naše kancelarije

Kombinujući najbolje moguće okruženje za naše zaposlene i zdravu atmosferu punu uzajamnog poštovanja, vama, kao klijentu, osiguravamo kvalitetan proizvod i pouzdan tim.

Raznolikost je kvalitet

Smešten u tri različite zemlje, Nemačkoj, Mađarskoj i Srbiji, Studio Present nastoji da prikupi što više informacija, usvoji one najvažnije i najkvalitetnije i iskombinuje ih u efikasan sistem koji funkcioniše.

Ekološko i prijateljsko okruženje
 

Glavni cilj bio je stvaranje kancelarija u kojima bi svi uživali radeći i provodeći svoje vreme. Želeli smo da naše radno vreme bude inspirativno i opuštajuće, pa smo stvorili ugodno i pozitivno okruženje za sve nas. Snažno podržavamo zaštitu životne sredine i aktivan život, tako da nudimo potpuno opremljena kupatila sa tuševima i specijalizovano parking mesto za bicikle. Pametna zgrada čini naše kancelarije jednim od najjedinstvenijih i najmodernijih radnih prostora. Ovo je samo još jedan način da istovremeno vodimo računa o našem timu i okolini.

Žurka povodom otvaranja novih kancelarija

Mesto na kome uživamo zajedno

Pored posla, uvek se nađe vremena za šoljicu kafe, za opuštanje ili prijatan obrok, dok ćaskate sa kolegama. Kancelarije imaju ugodan prostor za svaku priliku. Leto zvuči još bolje zbog terase i čarobnog jezera za opuštanje, čak i igrališta za najmlađe. Ponosni smo na ono što smo stvorili, ali još srećniji što smo sve ovo uradili zajedno, kao jak tim.