Skip to main content

Kultura kompanije

Poštujte druge i drugi će poštovati vas!

Jedni prema drugima se odnosimo dostojanstveno i s poštovanjem u svakom aspektu posla. Svi imaju mogućnost da kažu šta misle, kako se osećaju i njihovo mišljenje će biti visoko cenjeno. Time što smo svakodnevno iskreni i otvoreni jedni prema drugima, negujemo stimulativnu i pozitivnu atmosferu.
 

Studio Present
Maksimalno iskoristi svoje vreme

Fleksibilno radno vreme je prilika za svakoga da pametno i efikasno iskoristi svoje vreme. Takođe smo fleksibilni i u planiranju odmora, ali važno je da to radimo zajedno kao tim, kako bi svako ima priliku da poseti svoje omiljeno mesto baš kada želi.
 

Studio Present
Miksuj

Ohrabrujemo sve da u projekat unesu nove poglede. Promenite svoju rutinu i radite sa kolegama u njihovoj struci, na različitim zadacima. Na taj način raste kvalitet našeg rada i uvek postoji prilika da naučimo nešto novo.
 

Vreme za odmor

Započnite dan šoljom tople kafe, a energiju povratite jabukom ili narandžom. Agencija brine o članovima tima i obezbeđuje kafu, druga osvežavajuća pića, sveže voće, a možete i sami napraviti svoj doručak ili ručak i pojesti ga u našoj potpuno opremljenoj kuhinji. Zajedno slavimo rođendane, petkom odvojimo vreme za opuštanje, i s vremena na vreme zajedno kuvamo. Važno je naći vremena za opuštanje, a još je zabavnije ako to radimo zajedno.
 

Jačanje naših odnosa

Svake godine odaberemo nekoliko različitih lokacija na koje će naš tim moći da otputuje, uživa i ojača svoje veze. Povremeno nailazimo na nove izazove koje zajedno savladavamo, a koja je bolja vežba za to nego uzbudljiv team building, daleko od kompjutera i radnih zadataka.