Skip to main content

Kultura kompanije

Negujemo uzajamno poštovanje!

Različitosti među nama nas ne sprečavaju da gajimo poštovanje jedni prema drugima, da se saslušamo i da odamo priznanje za tuđe uspehe.

Na ovaj način gradimo produktivnije odnose i stvaramo okruženje koje odiše poverenjem, saradnjom i razumevanjem.

Fleksibilnost

Fleksibilno radno vreme je prilika za svakoga da pametno i efikasno iskoristi svoje vreme. Možeš da dođeš na posao do 7 do 8:30, ali i da slobodno izađeš u toku radnog vremena da zavriš svoje privatne obaveze. Takođe, možeš da planiraš svoj godišnji odmor kada tebi odgovara - naravno, shodno obavezama ka timu i kompaniji.

Kombinuj

Promenite svakodnevnu rutinu i priključite se kolegama u radu u njihovoj struci i na različitim projektima. Na ovaj način ohrabrujemo sve kolege da u projekte unesu nove ideje, jer tako učimo jedni od drugih, čime raste i kvalitet našeg rada.

Zasluženi odmor

Započnite dan uz kvalitetnu kafu, a energiju obnovite svežim voćem ili odlaskom u našu baštu gde pored jezera možete da napravite kreativnu pauzu ili doručkujete.

Jačanje odnosa

Svake godine odaberemo nekoliko različitih lokacija na koje ćemo otputovati kao tim, a koje su daleko od računara i radnih zadataka. Na ovakvim dođagajima se družimo i bolje upoznajemo, ali i zaboravljamo sve eventualne nesuglasice.

Porodične vrednosti

U našoj kompaniji negujemo važnost porodičnih vrednosti. Stvaramo radno okruženje koje prepoznaje potrebe i obaveze naših zaposlenih prema svojim porodicama. Verujemo da održavanje zdravog balansa između posla i privatnog života, dovodi do srećnijih i motivisanijih pojedinaca na radnom mestu.