Skip to main content

UI, UX & CX

Korisnički interfejs, korisničko iskustvo i potrošačko iskustvo

Tri najvažnije skraćenice. Treba vam odličan korisnički interfejs (UI) da biste privukli pažnju, ali treba vam izuzetno korisničko iskustvo (UX) kako bi se posetioci vraćali vašem sajtu. Mi smo tu kako bi slučajne posetioce učinili u vernim kupcima.

Zainteresovani ste? Hajda da popričamo.

Nije poenta samo u tome kako vi vidite svoje korisnike: stvar je u tome i kako korisnici vide vas. Dopustite da budemo nešto poput „naočara“ za bolje razumevanje potreba vaših kupaca. Ljude privlače dobro organizovani i savršeno dizajnirani web sajtovi koji su jednostavni za upotrebu.

Pomoći ćemo vam da napravite web sajt/aplikaciju koja istovremeno predstavlja vaše ciljeve, odlično funkcioniše za vaše kupce i donosi profit.

Učinite da izgleda fenomenalno i da je jednostavno za upotrebu

Da li znate zašto ljudi pretražuju vaš web sajt i preuzimaju vašu aplikaciju?
 
Osećaju da imaju korist, ali i benefit od toga, pre svega, jer zadovoljava njihove potrebe. Međutim, postoji i druga strana: postoje „skriveni“ aspekti koji utiču na celokupno iskustvo klijenta dok koristi vaš proizvod ili uslugu. Zbog toga favorizujemo „dizajn usmeren na čoveka“, kako bismo bili sigurni da je korisnik u mogućnosti da pronađe tražene informacije ili lako izvrši neku radnju.
 
Korisnici koji posećuju vaš web sajt žele da vide lepo prezentovane proizvode, ali očekuju i web sajt jednostavan za upotrebu, bez suvišnog kliktanja. Tu mi uskačemo kako bi pomogli našim klijntima. Razvijamo dobro organizovane web sajtove, privlačne grafike, praktičnog navigacionog sistema koji poboljšava celokupno korisničko iskustvo.

Dizajn korisničkog interfejsa

Dizajn korisničkog interfejsa (UI) je postupak izrade interfejsa web sajta, web aplikacija ili mobilnih aplikacija sa fokusom na izgled ili stil, zarad korisničkog benefita. Korisnički interfejs je pristupna tačka gde korisnici stupaju u interakciju sa dizajnom.

User Experience

Korisničko iskustvo web sajta ili aplikacije određuje se na osnovu toga koliko je lako ili teško ostvariti interakciju sa elementima korisničkog interfejsa koje su dizajneri kreirali.

Customer eXperience

Potrošačko iskustvo (CX) svodi se na to kako se osoba oseća tokom interakcije sa vašim brendom.

Hajde da popričamo!
Ime