Skip to main content

Rešenja za medije i izdavače

Sadržaj na dohvat ruke vaše publike

Izgradite nešto neverovatno. Kreirajte posebno iskustvo, kako biste se povezali sa svojom publikom - svuda. Fleksibilno, relevantno i efikasno, sve što vam treba, u jednom rešenju.
 

Media & Publishing Solutions - Studio Present

Iskrojite svoje medijsko rešenje putem sistema otvorenog koda 

Fleksibilno - Digitalno upravljanje podržava vaše kreativne i uredničke tokove rada i daje vam potpunu slobodu za neprimetnu integraciju u svakodnevni rad.
 

Relevantno - Objavljivanje na više kanala i personalizacija podešavanja obezbeđuje relevantne veze na pravom mestu i u pravo vreme.
 

Efikasno - Alati za monetizaciju sadržaja povećavaju prihod i rast vašeg brenda.
 

Studio Present je sertifikovani Thunder integrator  - Thunder je sistem otvorenog koda za upravljanje sadržajem zasnovan na Drupalu 8, posebno koristan za profesionalno objavljivanje. Koriste ga internet časopisi kao što su: Burde, Playboy, Marie Claire i Pannon. 

Namenjeno urednicima

Kreirajte članke sa multimedijalnim sadržajem. Članak obogatite slikama, video zapisima i isečcima društvenih medija. Jednostavan je za upotrebu tako da sve možete urediti baš onako kako želite.

Jednostavan za rukovanje

Dodajte slike, galerije i video zapise u svoj članak jednostavnim prevlačenjem i postavljanjem svega tamo gde želite.

Responsivan web sajt (prilagođen za mobilne)

Pomoću Thunder-a urednici i administratori mogu raditi sa bilo kog uređaja - lako i brzo. Pregledajte svoj članak u režimu prikaza na bilo kom uređaju - praktična funkcija Thundera.

 

Media & Publishing Solutions - Studio Present
Media & Publishing Solutions - Studio Present

Zakažite objavu sadržaja

Planirajte kojim danima i u koje vreme članke treba objavljivati - i kada oni više ne bi trebali biti vidljivi javnosti.

 

Fleksiblno

Širok spektar dodatnih funkcionalnosti trećih strana koji obezbeđuju partneri iz industrije i Drupal zajednica sa hiljadama modula.
 

Povezani projekti

Pannon RTV

Pannon RTV je tradicionalna, dobro poznata medijska kuća.
Da li vam je potrebno bolje iskustvo pri objavljivanju?

Naš tim je sertifikovani Thunder integrator, sa iskustvom u različitim projektima. Možemo pomoći u izradi vaše digitalne platforme .