Skip to main content

Podrška, održavanje i hosting

Ne postoji vreme za brigu

Zar nije najgore kada se osećate napušteno? To se sigurno neće dogoditi sa nama. Nudimo različite planove podrške i održavanja, kao i namenski hosting, dostupan samo za naše klijente. Nema potrebe da brinete, samo se opustite i uživajte.

Zainteresovani ste? Hajde da popričamo.

Niste sami u ovoj avanturi

Budite sigurni: naš rad ne prestaje nakon što je vaš web sajt onlajn. Bićemo vaš vodič kroz dalje korake i predlagaćemo ideje za poboljšanje performansi vašeg web sajta, iz dana u dan.

Naš posao nikada nije završen, s toga ga konstantno usavršavamo i poboljšavamo. Web sajt je živi sistem koji treba nadgledati i povremeno ažurirati. U zavisnosti od vaših poslovnih funkcija, takođe ga treba testirati i pažljivo ažurirati. Nove ideje i nova inspiracija, vode do novih mogućnosti i većih postignuća.

Prvi utisak je zaista važan, a vi morate biti sigurni da ćete na svoje posetioce ostaviti dobar.

Osećajte se sigurno, uz naše održavanje i podršku.

Održavanje/podrška

Možete odabrati jedan od naših posebno krojenih planova za održavanje, uključujući mogućnosti, od redovnih pregleda web sajtova do neograničene podrške za web sajt.

Mirno spavajte dok vaš web sajt zarađuje za vas.

Evo idealnog koncepta: spavate mirno, dok mi brinemo da vaš web sajt neometano radi i zarađuje novac za vas.

Hosting

Mi nismo hosting kompanija, ali nudimo usluge hostinga isključivo našim klijentima. Ako odlučite da hostujete vaš web sajt kod nas, mi ćemo brinuti za njega 24/7, a takođe ćemo praviti i dnevne kopije. Ako vam je potreban namenski server i in-house tim možete računati na našu podršku.

Naši DevOpsi će se neprimetno brinuti za sve tako da vaši projekti 99,9% vremena rade popuno neometano. Možete nam se obratiti putem e-pošte, poruke ili telefona i uvek ćete imati priliku da razgovarate sa stvarnom osobom. Srž vaših digitalnih projekata će u potpunosti biti pod našom kontrolom i nadzorom tako da korisnici imaju najbolje moguće iskustvo.

Hajde da popričamo!
Ime