Skip to main content

Search Engine Marketing

Pomozite svojim korisnicima da vas pronađu

Dnevno se izvrši oko 3,5 milijardi Google pretraga. Verujemo da bi vaše preduzeće moglo imati prave odgovore na neka od pitanja koja se postavljaju u svim ovim pretragma. Dakle, kako pomoći ljudima da pronađu pravi odgovor?
 

Mi smo Google Partneri od 2011.

Search Engine Marketing - Studio Present

MarketinškI stručnjaci naše agencije pristupiće ovim izazovima na profesionalan način, puni samopouzdanja, s lakoćom. Imamo značajno iskustvo i dobro razvijene veštine, što nam omogućava da ponudimo najbolja rešenja za Google Oglase.

Bez obzira da li imate internet prodavnicu ili preduzeće koje predstavlja vaše uslugu - smatramo da je naša misija da vam pružimo najbolja rešenja za Google Oglase.

Očekujte da preuzmemo inicijativu, da budemo analitični i dosledni u postizanju najboljih mogućih rezultata za vaše poslovanje. Od samog starta vaše Google Ads kampanje bićemo fokusirani na stvarnje najboljih mogućih rezultata za vas. To znači da ćemo puno komunicirati, kako bi bolje razumeli vaše poslovanje i optimizovali Google Ads kampanje u skladu sa vašim poslovnim ciljevima.


Naša saradnja započinje istraživanjem koje je neophodno za otkrivanje opcija koje najviše odgovaraju vašim poslovnim ciljevima. Sledeći koraci zavise od zaključaka do kojih dođemo, ali budite uvereni da ćemo vam pružiti relevantne informacije u pravo vreme.


Ponosni smo što imamo klijente koji su sada među liderima u svojim industrijama i što smo imali priliku da zajedno oblikujemo njihovu buduću digitalnu prezentaciju.


Kada utemeljimo i sprovedemo Google Ads kampanje, merimo rezultate i optimizujemo strategiju. Potpuno smo svesni da danas nije dovoljno samo biti tamo - na prvoj stranici Google-a, i zato se trudimo se da pronađemo najbolje načine prikazivanja relevantnih oglasa potencijalnim klijentima/kupcima. Konstantno vođeni ovim saznanjima, možemo da iznesemo sveže, nove ideje, ali i da postignemo ciljeve vaše kompanije.
 

google ads - analytics