Skip to main content

Facebook i Instagram oglasi

Obarajte rekorde koristeći moć oglasa na društvenim mrežama

Verujemo da društvene mreže znaju više o potencijalnim kupcima nego što možete da zamislite. Neka se naš iskusni tim uključi i pametno iskoristi ovo znanje. Zajedno možemo učiniti da vaš biznis brže raste.
 

Istraživanje pre svega

Facebook i Instagram oglasi su neophodni kada su u pitanju prisustvo i strategija na društvenim mrežama. Ovo definitivno treba da uzmete u obzir. Ipak, prvi korak treba da bude istraživanje na osnovu dostupnih podataka kako bi stekli odgovarajući uvid u vašu trenutnu situaciju.
 

img

Iz našeg iskustva možemo reći da je uobičajena greška započeti oglašavanje i objavljivanje bez jasnog koncepta. Izrada jasnog koncepta pomoći će svima koji su uključeni da ostanu na pravom putu i ​​budu usredsređeni na stvarne rezultate.


Od nas možete očekivati da ćemo kreirati strategiju oglašavanja koja je značajna i orijentisana na vaše ciljeve. Pratićemo najnovije trendove, biti proaktivni i uvek predlagati nove korake. Možda zvuči čudno, ali povremeno testiranje može biti dobro za vaše poslovanje. Zahvaljujući rezultatima nakon testa, znamo u kom pravcu treba da se krećete kako biste postigli vidljive rezultate u svojim Facebook i Instagram oglasima.
 

Kako je naš cilj razvijati dugotrajne odnose sa vama, u tome nam u mnogome pomaže radikalna transparentnost kao jedna od naših osnovnih vrednosti.