Skip to main content

Kompleksne web aplikacije

Pametna rešenja za sve situacije.

Premda određene kompanije žele jednostavan web sajt, sve je više onih koje tragaju za izuzetno kompleksnim web rešenjima. Naš tim je tu da vam ponudi jedinstvena web rešenja i pruži klijentima upravo ono što zamišljaju.

Potrebna mi je pomoć oko projekta

U proteklih nekoliko godina stvorili smo mnogo različitih web aplikacija, a dva najinteresantnija primera su:

  • neprofitni obrazovni projekat za pomoć hiljadama studenata da se pripreme za ispite ili prijave za stipendiju
  • neprofitni projekat, gde smo pomogli više od 10.000 kompanija da se prijave za bespovratna sredstva, čija je ukupna vrednost bila veća od 160 miliona evra.
Kako radimo

Prvi i najbitniji korak u izradi web aplikacija jeste razumevanje potreba klijenata. Naredni korak je osmišljavanje najboljeg mogućeg rešenja. Pored naše stručnosti i veština da realizujemo kompleksan projekat, sledeći bitan faktor je komunikacija sa klijentom, gde naši projekt menadžeri imaju vodeću ulogu. Ovo su samo neki od bezbroj koraka koje se odigravaju pre kreiranja kompleksnog rešenja.

Rešenja za dostavljačke službe

Kada donesete ključne odluke vezane za vašu dostavljačku službu, kao što su teret, dimenzije paketa i destinacije, sledeći korak je da sve ostalo prepustite nama. Pronaći ćemo najefikasniji način da digitalizujemo radne procese u vašoj kompaniji, kako bi sve besprekorno funkcionisalo. Digitalizacijom i optimizacijom svega na pravi način, pomoći ćemo vam da se razvijate brže.

 
 
Digitalna arhiva starih knjiga i umetnina

Sjajan je osećaj znati da gradimo nešto za veće dobro, za buduće naraštaje. Naš tim je kreirao platformu na kojoj se sakupljaju digitalizovane stare knjige i različita umetnička dela, kako bi se sačuvale i učinile dostupnim svima. Ovaj jedinstven spoj kompleksnih web aplikacija i kulture, čuva veliki broj podatka, ali je i izvor beskrajnog znanja. Počnite da istražujete i novi svet se otvara pred vama. 

 
Sistem za upravljanje finansijama

Kreirali smo efikasno i kvalitetno rešenje za neprofitne organizacije koje finansiraju druge NVO ili kompanije. Time što smo napravili jednu kompleksnu aplikaciju pojednostavili smo ceo proces dodele sredstava. Od podnošenja prijave do potpisivanja projekata, uključujući i sve korake između, naša misija je bila da stvorimo najefikasniji sistem za obradu više od 12.000 prijava, uključene u projekat vredan više od 160 miliona evra. Ovaj sistem je omogućio da više od 50 zaposlenih mnogo efikasnije radi svoj posao.

 
Upravljanje skladištima i zalihama

Ukoliko imate više skladišta, mnogo radnih procesa i zadataka koje ne možete istovremeno da pratite, vreme je da nam se javite. Kreiraćemo prilagođeno rešenje za upravljanje skladištima i zalihama, u skladu sa vašim potrebama, putem kojeg ćete s lakoćom pratiti svakodnevne promene, pojednostaviti posao, kontrolisati više skladišta i uštedeti vreme na administraciji. Zahvaljujući jednoj aplikaciji za upravljanje, rešavate sav posao. 

Hajde da popričamo!
Ime