Preporuke | Studio Present doo Skip to main content

Preporuke

Za STUDIO PRESENT smo saznali preko pretraživača, tražili smo takav tim sa kojima se može lako dogovarati i sprovesti ideje naše tradicije a ipak u duhu savremenih trendova. Mada je tematika svojstvena, uspeli smo izraditi osnovu sajta kako bi dala one informacije koje su našim posetiocima najpotrebnije.

Sajt je namenjen veoma širokoj ciljnoj grupi: sve starosne grupe, prvenstveno grad i opština Subotica kao fokus, ali i za ceo region značajne informacije u versko-kulturno-istorijskom polju.

Mi smo znali šta želimo, Studio present je znao kako sprovesti!

Za celokupan tim Studio Presenta imamo samo reči hvale.
Poštovali su sve naše zahteve i u kratkom roku su izradili veoma kvalitetan krajnji proizvod - internet prodavnicu igračaka i sezonskih artikala.
Toplo ih preporučujemo svima.

Tim je uigran, momci su mladi, ambiciozni i, što je najvažnije, poznaju alate koje koriste i razvijaju. To je naša budućnost!

Za Studio Present sam saznao preko neta, tražio sam firmu koja radi Drupal (jedna od retkih, definitivno). Sav posao je urađen remote, nikada se nismo sreli, ali tokom rada je izgrađeno poverenje i jedan izuzetno prijateljski odnos.
Od početka, definisanja zahteva, ralizacije i promena koje su u hodu pravljene, problema koji su u hodu rešavani, imali smo krajnje profesionalnu uslugu. Bez obzira na naše zahteve sva rešenja koja smo dobili su bila odlična već iz prvog pokušaja. Stvari su rađene u skladu sa dogovorom, poštovani su datumi što je meni lično bilo jako bitno. Reagovalo se jako brzo na sve zahteve, ponekad čak i vikendom.
Slobodno mogu reći da ukoliko želite brzu i kvalitetnu uslugu, sa vrlo konkurentnom cenom, na pravom ste mestu.

Bojane, želim da se zahvalim celom vašem timu a pre svega tebi, zaista si briljantno odrađivao sve zahteve od kako si se priključio projektu.

Drago mi je da u Subotici imamo ekipu programera i dizajnera koji mogu da naprave sajt svetskog ranga.

Ova ekipa mladih profesionalaca će vas rado posavetovati ukoliko imate bilo kakvu dilemu vezano za unapređenje funkcionalnosti vašeg sajta, dizajna ili boljeg rangiranja u rezultatima pretraga.

Nude odnos cene i kvaliteta koji odgovara svakome ko razmišlja o tome da mu nastup na internetu bude kvalitetan i primamljiv za potrošače koji su sve osetljiviji, teže je doći do njih i prava je umetnost zadržati njihovu pažnju na sajtu.

Hteo bih da se zahvalim kompletnoj ekipi Studio Presenta jer su me na jako profesionalan, stručni i edukativni način "proveli" kroz projekat izrade naše web prodavnice.

Toliko pozitivnih poslovnih osobina odavno nisam doživeo u saradnji sa domaćim firmama, preporučio bih ih svima koji žele, a ne smeju da se upuste u takve projekte. Hvala Vam!

U jakim konkurentskim okruženjima kakva je i energetska grana privrede, neophodna je agilnost i brzi odgovori na česte izazove kako bi se odgovorilo na zahteve tržišta. U vrtoglavim promenama koje su posebno izražene u IT sektoru, neophodan je partner koji je uvek tu za vas i u stanju da odgovori na svaki izazov.
Zadovoljni smo IT uslugama koje nam je pružio Studio Present i nadamo se da ćemo još dugo sarađivati na obostrano zadovoljstvo.

Pri izradi korporativnog sajta cilj je bio da stranica ostavi utisak profesionalnosti, ozbiljnosti i poverenja, a opet da, s obzirom na delatnost koja je usko vezana za medicinu, ne bude sterilna i ima upečatljiv dizajn. Pre konačnog izbora, obavila sam popriličan broj razgovora sa različitim agencijama za web dizajn, a Studio Present sam kontaktirala po preporuci.

Odmah nakon prvog razgovora izbor je pao na Studio Present. Ceo tim je mlad, izuzetno profesionalan, precizan, strpljiv i sa odličnim idejama. Delatnost kojom se bavi moja firma, nije toliko poznata na našim prostorima, ali je dizajner Miloš od prvog momenta shvatio suštinu i već sa prvim predlogom dizajna ispunio sve date smernice. Celokupna saradnja i komunikacija je protekla bez ikakvih problema. Tim iz agencije je uvek dostupan i brzo rešava sve zahteve klijenta. Nakon što je sajt završen, odlučila sam da ovom timu prepustim i internet marketing, sa čime sam takođe zadovoljna.

Preporučujem Studio Present svakome ko želi celokupan paket usluge na jednom mestu, kreativan, savremen i profesionalan tim, kao i razumne cene.

Nakon završetka izrade FB aplikacije firma Studio Present je premašila sva naša očekivanja i izradila nagradnu igru (PUZZLE) koji je kako svojim dizajnom tako i efikašnošću opravdao i više nego što smo tražili. Brzina, efikasnost, professionalnost, i pre svega korektnost je ono što smo mi iskusili prilikom naše dosadašnje saradnje. Rado preporučujemo ovu firmu, po osnovi naših pozitivnih iskustava.

Šta reći o njima osim da su sjajan tim! Profesionalnost, brzina i efikasnost su nas prijatno iznenadili. Veoma je veliko zadovoljstvo raditi sa njima, jer za njih nema granica i nemogućih projekata. Najzad smo našli pravu agenciju, koja može da zadovolji sve naše prohteve.

Sa ljudima iz Studia Present-a sam imao pozitivno iskustvo, umeli su da razumeju moju ideju, dopune je sa tehničkim i dizajnerskim rešenjima i pretoče je u funkcionalan, jasno razumljiv sajt koji je danas izuzetno posećen.

Pri prvom susretu, shvatio sam da se radi o mladim ljudima koji su profesionalci u svom poslu, te da sam na pravom mestu za realizaciju ideje.

Nakon godinu i po dana, sajt dobro funkcioniše, kada se rodi neka nova ideja za izmene i dopune, otvoreni su da ih izvedu sa svojim eventualnim sugestijama i predlozima. Kada se sajt bude širio u temi kojom se bavi u smislu obima i unapređenja, svakako će ga raditi ljudi iz Studia Present koji su ga i do sada uspešno radili.

Jasna i brza komunikacija je prvi preduslov kako bi se dobra ideja pretočila u dobar proizvod.

Velika je stvar sarađivati sa onima koji shvataju šta želite i koji će Vas profesionalno i efikasno dovesti do cilja!

A oni to imaju - poslovnost, predanost i stručnost!

Za pravi posao neophodan je pravi partner, a mi smo ga u Studio Present-u definitivno pronašli!

Svima preporučujem tim Studio Presenta, jer su pravi profesionalci sa puno kreativnih ideja. Prilikom izrade web sajta imao sam priliku da direktno razgovaram sa stručnjakom što je jako bitno jer smo zajedno izradili takav web sajt koji na adekvatan način predstavlja moju delatnost.

Naš sajt www.sunedeljnik.rs je izradio Studio Present pre dve godine.

Sajt je odrađen stručno i kvalitetno što se može lako proveriti kada otvorite našu stranicu. Veoma sam zadovoljan kotiranjem sajta na glavnom pretraživaču za ove prostore - Google - u!

Ekipa Studio Presenta je najjednostavnije receno profesionalna.

Pravi timski igraci, sa puno dobrih i korisnih ideja napravili su nam izvanredan posao, web stranica je u skladu sa danasnjim trendovima i laka za upotrebu. Za bilo koji pomoc ili pitanje uvek su tu da nam odgovore.

Sta vise reci, profesionalni tim za svaku preporuku, saradjivacemo jos mnogo niz godina!

Ne bi ličilo na nas da počnemo sa "o njima bi mogli reći..." ili tome slično, zato jednostavno - svaki dan se radujemo što sarađujemo baš sa ovom ekipom! A vama koji još razmišljate: prestanite to da radite i upustite se u ovu priču koja vam garantuje hepiend!