Skip to main content

Dizajner proizvoda po meri (konfigurator proizvoda)

Neka vaši kupci stvaraju unikatne proizvode

Učinite vašu internet prodavnicu još moćnijom zahvaljujući proizvodima krojenim po želji kupaca. Mi smo tu da stvorimo jedinstven konfigurator proizvoda koji je prilagođen za dizajniranje majica, rančeva, šolja -  svega što zamislite. Najbolja stvar je što je sve prilagođeno za mobilne telefone.
Pružite svojim kupcima mogućnost da stvaraju proizvode upravo onako kako ih zamišljaju. 
 

dizajner

Oživite svoj dizajn
 

U slučaju da tragate za drugačiji pristupom, kako bi svojim kupcima pružili priliku da kreiraju upravo ono što zamisle, za vašu internet prodavnicu izradićemo jedinstven dizajner proizvoda po meri.

Kada govorimo o dizajniranju proizvoda, prvo što ljudima pada na pamet je dizajn majica. To verovatno jeste najbolji primer za prikazivanje širokog spektra mogućnosti dizajniranja proizvoda po meri. Možete da započnete s izborom boje, a zatim pređete na sliku, logo ili temu koju želite da stavite na svoju majicu, uvezenu sa računara ili odabranu iz galerije. Ako ipak više volite interesantne slogane na vašoj majici, zahvaljujući različitim opcijama fonta, ostavićete utisak ma kojim napisanim tekstom. 
 

Ovo je samo početak vašeg dizajnerskog iskustva, a mi smo tu da ga učinimo nezaboravnim.

Mogućnosti je bezbroj, ali pomenućemo još neke primere, kako bi sagledali širu sliku.
torba

Pokloni za sve

 

Zar nismo svi pomalo umorni od tih jednostavnih i bezličnih poklona koje razmenjujemo za važne datume?! Ostavite impresivan utisak stvarajući nešto potpuno drugačije. Dizajnirajte šolju za kafu, svesku, ranac, haljinu, kapu ili olovku.
 


 

Sport

 

Ako želite jedinstvene dresove za svoj tim, zahvaljujući dizajneru proizvoda po meri možete stvoriti savršene. Vrlo je jednostavno napraviti dresove sa logoom kompanije, ali i sa različitim imenima i brojevima za svakog člana tima.
 

jersey
tapeta

Tapete

 

Sa dizajnerom proizvoda po meri imate mogućnost dizajniranja prelepih pozadina i ukrašavanje vašeg enterijera jedinstvenim uzorkom. Možete čak i da napravite različite vrste nalepnica koje se mogu koristiti u ukrašavanju zidova, ali i nameštaja ili automobila.

Povezani projekti

Storm Textil

Storm Textil je iskusni dobavljač različitih tekstilnih proizvoda i mašina za štampanje tekstila, sa sedištem u Danskoj, i klijentima iz cele Evrope.
Potreban vam je dizajner proizvoda?

Dopustite nam da integrišemo jedan u vašu internet prodavnicu.