Skip to main content

Naš rad

Belmil

Sa preko 50 godina iskustva u proizvodnji torbi, Belmil je vodeći proizvođač školskih rančeva, u Evropi.

SU PROSPECT

Su prospekt je najinovativnija građevinska kompanija u Subotici.

Vamadia

Mađarsko nacionalno veće (MNT) je neprofitna organizacija mađarske nacionalne manjine, sa sedištem na teritoriji Srbije. Imali su ideju da digitalizuju mađarske knjige, časopise, novine, fotografije, umetnine itd., i sakupe ih na jednom mestu.

Šampanjac Carbon

Šampanjac Carbon je francuski brend koja predstavlja jedan od najistaknutijih i najluksuznijih šampanjaca na svetu, poznat pre svega po prskanjima sa proslava podijuma Formule 1

Movinito

Movinito je projekat poznate transportne kompanije sa sedištem u Nemačkoj, koja nudi napredne usluge transporta svim kupcima.

Susmagpro

SUSMAGPRO, projekat finansiran od strane programa Evropske unije Horizont 2020, zalaže se za održivi oporavak, preradu i ponovnu upotrebu retkih magneta u evropskoj kružnoj ekonomiji.

Zadi

Zadi je složena web aplikacija napravljena za iskusne srodne kompanije Alarmni sistemi i SAT-TRAKT koja upravlja celokupnim njihovim radnim procesom i omogućava da sve radi bez problema.

Brath

Brath je nagrađivani mesar, kuvar, stručnjak za roštilj, jedan od najboljih u Nemačkoj. Takođe je poznat po svojim vrhunskim mesnim proizvodima.

Escom

ESCOM je startup platforma za gejmere koji se takmiče onlajn.