Skip to main content

O nama

Studio Present je full-service digitalna agencija. Imamo više od 15 godina iskustva u razvoju kompleksnih web rešenja u kombinaciji sa marketingom i dizajnom.

Mi smo full-service digitalna agencija, i spremni smo da budemo vaš vodič kroz digitalni svet koji se neprekidno menja. To što vi zamislite - mi isporučimo. Naš glavni cilj je vaš uspeh. Bogato iskustvo našeg tima je najbolja garancija da je posao koji radimo kvalitetan. Već više od 15 godina smo tu za svoje klijente kako bismo podržali njihove snove i ostvarili ih. Iskustvo u različitim zemljama i kulturama čini naš pristup projektu jedinstvenim i svežim. Nema sumnje da je naša supermoć razvoj složenih aplikacija, velikih web sajtova i portala za e-trgovinu, ali i manjih, interesantnih web projekata.


Naša misija je da vašu viziju transformišemo u digitalni proizvod na način kojim ćete uštedeti na troškovima i ostvariti profit. Iz mora sličnih, izdvaja nas to što pažljivo slušamo naše klijente i na taj način uspevamo da uhvatimo esenciju njihove mašte.