Skip to main content

Benefiti za zaposlene

Mi brinemo o našim kolegama

Veoma nam je važno da negujemo zdravu ravnotežu između poslovnog i privatnog života. Zato se trudimo da našim kolegama pružimo mnoge pogodnosti koje će im pomoći da budu opušteniji na poslu i u svakodnevnom životu.

 

Team building aktivnosti

Ovo nam je svima verovatno jedna od omiljenih pogodnosti. Obično organizujemo nekakve vrste okupljanja svakog meseca i to vreme koristimo da izađemo iz kancelarije ili otputujemo negde na dan ili više, isprobamo različite aktivnosti ili se jednostavno odmorimo i uživamo.

 

Ulažite u svoju budućnost

Ohrabrujemo svoje kolege da dodatno brinu o sebi i zato svima obezbeđujemo privatno medicinsko osiguranje. Takođe, dodajući 20% od uloženog iznosa, želimo da ih motivišemo da investiraju u privatni penzioni fond i time im olakšamo ulaganje u budućnost.

Sportske aktivnosti

Nakon što provedete ceo dan ispred računara, dobro je „razbistriti glavu” odlaskom na trčanje, fitnes ili bilo koju drugu sportsku aktivnost koju više volite. Refundiranjem mesečne članarine, podržavamo vas u želji da ostanete u formi.

Takođe, naši momci svake srede igraju fudbal protiv kolega iz susedne firme, pa je ovo još jedan način da zajedno provedemo kvalitetno vreme.

Sport activities
Wellness i teretana

Ako ste više tip za teretanu, imamo i nju :)

Izgradili smo posebnu zgradu ispred Digital Hive-a u kojoj se nalazi teretana opremljena visokokvalitetnim spravama i saunom za opuštanje i odmor.

Wellness and gym
Časovi engleskog jezika

Kako je poznavanje engleskog jezika postala neophodnost u digitalnom svetu, želimo da pružimo našim kolegama priliku da ga još bolje nauče. Zato, svake srede imamo „engleski dan“ kada ceo dan razgovaramo na engleskom jeziku, a uz pomoć profesora sat vremena pre kraja radnog vremena dodatno ga unapređujemo.

Hrana i piće

Zahvaljujući lepo opremljenoj kuhinji, tokom pauze možemo da ispečemo ili skuvamo svoj obrok ili u prijatnom ambijentu pojedemo hranu koju smo naručili ili poneli od kuće. Kao što vidite, volimo i zajedno da pripremamo hranu. Takođe, već smo navikli da nas, nakon uspešno završenih projekata, firma počasti sa doručkom ili dezertima.

Tu su uvek i besplatna kafa, mleko, čaj, Cedevita, Nesquik, žitarice, ali i pivo, džin i slična pića koja se najviše konzumiraju petkom kada na kraju dana volimo da uključimo muziku, okupimo se oko šanka u kancelariji i nazdravimo za još jednu sjajnu nedelju.

Studio Present
Konferencije i edukacija

Važno je pratiti trendove i učiti nove stvari, ali i povezivati se sa ljudima iz celog sveta i deliti iskustva i znanja. Zato volimo da idemo na konferencije, i uvek se odlično provedemo!

Takođe, ponosni smo organizatori jednog Drupal kampa. Saznajte više o ovoj konferenciji na drupalcamppannonia.com i pogledajte neke delove atmosfere sa kampa u video snimku ispod.

Masaža gornjeg dela tela

Svakog meseca u našu kancelariju dolazi fizioterapeut i radi masažu gornjeg dela tela. Ova pauza od pola sata vam puni baterije sledećih mesec dana!

Porodičan život

Porodične vrednosti su nešto što izuzetno podržavamo i negujemo. Zato vam slobodno vreme nakon posla niko neće oduzeti.

U dvorištu takođe imamo igralište, ali i dečiji kutak unutar zgrade gde deca mogu da se igraju dok čekaju da roditelji završe posao.

Rad od kuće

Iako svaki zaposleni ima pravo da 4 dana mesečno radi od kuće, malo ko koristi ovu mogućnost. Svi više volimo da radimo iz kancelarije jer se u tom okruženju osećamo prijatnije i produktivnije. Međutim, ukoliko nekome više odgovara da zbog privatnih obaveza neki od ova 4 dana iskoristi na rad od kuće, sve što treba da uradi je da obavesti kolege 2-3 dana unapred i dogovori zadatke. 

Savremena oprema za rad

Važno nam je i da radimo na adekvatnoj opremi za rad. Zato koristimo najnovije laptopove, monitore i gedžete, što nas ipak ne sprečava da se podelimo u pristalice Mac-ova i ThinkPad-ova. Važna nam je i udobnost pri radu, pa tako pažljivo biramo kancelarijske stolice.

Lični razvoj

Lični razvoj zaposlenih je nešto što ćemo uvek podržati. Zato, ako želiš da pročitaš knjigu koja će ti značiti u poslovnom ili ličnom napretku, mi ćemo je kupiti, a posle toga će postati deo kancelarijske biblioteke. Takođe, kada neko od nas nauči nešto novo, uglavnom budemo veoma radi da to znanje prenesemo i ostalim kolegama.

Kupovina na kredit

Želimo da iskoristimo dobru saradnju i poverenje koje vlada između nas i naših dobavljača, da bismo ponudili zaposlenima kupovinu raznih proizvoda po povlašćenim uslovima. Stoga, ako želite da kupite nov računar, TV ili nešto drugo, vaš račun će biti podeljen na nekoliko mesečnih rata koje će vam se svakog meseca odvajati sa plate.

Očni i sistematski pregledi

Svesni da najmanje 8 sati dnevno za računarom može negativno uticati na vid, želimo da se postaramo da to ne utiče na zdravlje naših očiju. Zato svake godine organizujemo očni pregled i finansijski pomažemo kupovinu novih naočara. Kao i o očnom, brinemo i o celokupnom zdravlju pa tako idemo na redovne sistematske preglede u koje ulažemo 50% od ukupne cene. Ukoliko nekome ipak odgovara da izvrši preglede van organizovanog termina, dobiće novčanu pomoć u istom procentu.

Prostor za korišćenje

U potpunosti smo zadovoljni našim savremenim poslovni prostorom koji nam omogućava više nego prijatan rad. Svako može da se odmori u chill zoni pored jezerceta ili odigra Sony PlayStation, ali i da iskoristi dvorište ili neku unutrašnju prostoriju da organizuje neki svoj mali događaj.