Skip to main content

Benefiti za zaposlene

Veoma nam je važno da negujemo zdrav balans između poslovnog i privatnog života. Zato se trudimo da svojim kolegama pružimo mnoge pogodnosti koje će im pomoći da budu opušteniji na poslu i u svakodnevnom životu.

Profesionalni razvoj

U Studio Presentu, uvek ćemo podržavati rast i dobrobit naših zaposlenih. Evo i kako.

Nije retka pojava da kada neko od članova tima nauči nešto novo, to znanje podeli sa ostalim kolega kroz radionce.

Ukoliko neko želi da pročita knjigu koja će doprineti njegovom poslovnom ili ličnom napretku, Studio Present će mu tu knjigu obezbediti. Ove knjige tada postaju deo naše kancelarijske biblioteke i tako postaju dostupne svim članovima tima.

Takođe, znajući da individualni rast vodi ka napretku kompanije, pokrivamo troškove bilo kog kursa koji će našim kolegama pomoći da razviju željene veštine.

Tu su i iskusnije kolege koje su uvek spremne da podele svoje znanje i svakodnevno pruže mentorstvo.

Moderno opremljen poslovni prostor

Uživaćete radeći u našim moderno opremljenim kancelarijama koje su ukrašene prirodnim biljkama. Imamo i dvorište sa prelepim jezerom, koje nudi spokojno okruženje za uživanje u doručku ili predah od posla.

Da biste osetili bar delić atmosfere u Studio Presentu, pogledajte video u nastavku.
 

Čuvar porodičnih vrednosti

Porodične vrednosti su nešto što izuzetno podržavamo i negujemo.

Zato vam niko neće oduzeti slobodno vreme posle posla. I zato ćemo imati razumevanja ako napustite kancelariju tokom radnog vremena zbog porodičnih obaveza.

A dok vas deca čekaju da završite posao, mogu da se zaigraju na našem igralištu ili u dečijem kutku u zgradi.

U našim kancelarijama organizujemo i događaje poput maskenbala i posete Deda Mraza, koje deca apsolutno obožavaju.

Rad od kuće

Iako svaki zaposleni ima pravo da radi od kuće 4 dana u mesecu, malo ko koristi ovu priliku. Svi mi više volimo da radimo iz kancelarije jer se u tom okruženju osećamo ugodnije i produktivnije. Međutim, ako je nekome zgodnije da zbog privatnih obaveza neki od ova 4 dana iskoristi za rad od kuće, sve što treba da uradi jeste da obavesti svoje kolege 2-3 dana unapred i zajedno sa njima isplanira svoje zadatke.

Moderna oprema

U Studio Presentu visok značaj pridajemo kvalitetnoj radnoj opremi. Zato imamo najsavremenije laptopove, monitore i gedžete, što nas ponekad deli na pristalice Mac-ova i ThinkPad-ova. 😄 Komforno radno okruženje je podjednako važno, zbog čega smo veoma izbirljivi kada biramo naše kancelarijske stolice i stolove.

Konferencije i edukacija

Odlazimo i na konferencije, jer pored toga što pratimo trendove i učimo nove stvari, uživamo u tome da se povezujemo sa ljudima iz celog sveta i razmenjujemo iskustva i znanja.

Takođe, ponosni smo organizatori Drupal kampa čiju atmosferu možete videti na video snimku.

Tim bildinzi na nivou kompanije

Ovo je verovatno jedan od naših omiljenih benefita. S vremena na vreme organizujemo neku vrstu druženja – bilo da je to tim bilding u drugom gradu ili državi, roštilj kod Andora, takmičenje u kuvanju, Pizza day, žurke, gledanje fudbalske utakmice, igranje fudbala sa susednom IT kompanijom, okupljanje za kancelarijskim šankom svakog petka u 14:30 ili nešto drugo.

A ako te zanima kako nam je bilo na nedavnom tim bildingu na jezeru Balaton u Mađarskoj, pogledaj video.

 

Timski tim bildinzi

Takođe, svaki tim se upušta u sopstvena tim bilding iskustva. Na primer, front-end tim je otišao u Atinu, dok je back-end tim istraživao Frušku goru i posetio Beograd.

Organizujemo i grupne posete našoj nemačkoj kancelariji, gde nas dočekuju nemačke kolege sa kojima zajedno idemo u nezaboravne avanture, istražujemo znamenitosti, uživamo u ukusnoj hrani i najboljim nemačkim pivima.

Briga o dobrobiti kolega

Brinemo o dobrobiti naših kolega tako što im obezbeđujemo privatno zdravstveno osiguranje.

Takođe, dodavanjem 20% od uloženog iznosa želimo da ih motivišemo da ulože proizvoljnu sumu novca u privatni penzioni fond i tako im olakšamo ulaganje u budućnost.

Masaža

Svakog meseca nam dolazi fizioterapeut koji pruža masaže gornjeg dela tela. Ova opuštajuća pauza će Vam napuniti energiju za narednih mesec dana!

Oftamološki i sistematski pregled

Svesni smo da 8 sati dnevno provedenih za računarom može negativno da utiče na zdravlje očiju. Zato ozbiljno shvatamo zaštitu vida i organizujemo zakonski propisane očne preglede.

A nudimo i finansijsku podršku u slučaju da su vam potrebne nove naočare.

Takođe, zajedno odlazimo na zdravstvene preglede, čije troškove Studio Present pokriva sa 50% učešća. Ako je nekome zgodnije da ode na pregled samostalno, van predviđenog roka, oni će i dalje dobiti novčanu pomoć u istom procentu.

Sportske aktivnosti

Nakon što polovinu dana provedemo ispred računara, najbolji način da se pokrenemo i razbistrimo misli je da se bavimo nekom sportskom aktivnošću. Zato, ako želite da ostanete u formi, podržaćemo vas pokrivanjem troškova vaše mesečne članarine do određenog iznosa.

Takođe, imamo i neke zajedničke sportske poduhvate: učestvujemo na polumaratonima, na događaju „Business Run“, u prijateljskim fudbalskim utakmicama protiv susedne IT kompanije…

Wellness i teretana

Ako ipak više volite trening u teretani, još bolje! Ispred Digital Hive-a smo izgradili poseban objekat u kom se nalazi teretana sa fitnes spravama, kao i sauna za vrhunski odmor.

Časovi engleskog jezika

Kako je poznavanje engleskog jezika postalo neophodno u digitalnom svetu, želimo da pružimo našim kolegama priliku da ga još bolje nauče. Zato svake srede pri kraju radnog dana imamo časove engleskog kada ga dodatno usavršavamo uz pomoć profesorice.

Hrana i piće

Zahvaljujući našoj dobro opremljenoj kuhinji, u prijatnoj atmosferi možemo da uživamo u obrocima, bilo da je u pitanju hrana koju smo naručili ili doneli od kuće. Ali takođe, kao što vidite, uživamo i u zajedničkom kuvanju.

I veliki smo ljubitelji kafe! To nas je dovelo do toga da, umesto komercijalnoj, prednost dajemo svežoj, lokalno prženoj kafi vrhunskog kvaliteta.

Pored toga, tu su i alkoholna pića uz koja se opuštamo petkom, na kraju radnog vremena. U ovim trenucima volimo da uključimo muziku, okupimo se oko kancelarijskog bara i nazdravimo za još jednu fantastičnu radnu nedelju.