Skip to main content

Benefiti za zaposlene

Ulažite u svoju budućnost

Studio Present ohrabruje svoje zaposlene da dodatno brinu o sebi. Savremeni i inovativni u većini polja, svima obezbeđujemo privatno medicinsko osiguranje. Privatni penzioni fondovi jesu veliki korak, ali mi inspirišemo naš tim da razmišlja o budućnosti na drugačiji način. Učestvujući u uplati za penzioni fond, olakšavamo ulaganje u budućnost.
 

Učenje nikad ne prestaje

Važno je razvijati se kao tim, ali i kao pojedinac. Učestvujte na različitim konferencijama ili seminarima, edukujte se i kontinuirano razvijajte svoje veštine. Podržavamo vaš rast na svaki način koji vam je potreban.
 

Budi aktivan

Ako ste ljubitelj različitih fizičkih aktivnosti ili redovno trenirate neki sport, Studio Present će uvek biti tu da vam pomogne. Refundiranjem novca za članstvo ili organizacijom uzbudljivog dana za tim, podržavamo vašu želju da ostanete zdravi i u formi.
 

Studio Present
Opustite se i uživajte

Redovno organizujemo interne mini velnes tretmane za sve članove tima. To nije sve. Ponekad nam je potreban mir i celokupni tretman opuštanja u SPA centru samo za nas. Tokom leta volimo da plivamo i to vreme koristimo za zajedničko druženje i uživanje.
 

Studio Present