Skip to main content

Stipendije za studente

Subotica, grad koji postaje snažan IT centar, prepun je mladih talenata koji svoje veštine i znanja stiču kroz škole i renomirane visokoškolske ustanove, kako bi po završetku studija potražili svoje mesto u IT svetu. Upravo zato nam je drago što smo deo zajednice koja motiviše i usmerava studente, još tokom njihovog školovanja. 

Program stipendiranja studenata osmislili smo kako bi im dali podršku tokom studija, ali ih i ohrabrili i podstakli da razmišljaju o budućnosti i građenju karijere u Subotici. Kada postanu naši stipendisti, studenti imaju prilike da rade sa nama, da već tokom školovanja uđu u našu kompaniju i na realnim projektima praktično vežbaju svoje znanje. Veliku ulogu u odabiru studenata ima dugogodišnja saradnja sa Visokom tehničkom školom u Subotici, koje nam je već donela brojne talentovane i vredne studente, a mnogi od njih su danas i naši zaposleni. Svake godine nekoliko studenata sa VTŠ priključi se Studio Present timu, a ove školske godine pridružio nam se Viktor, student 1.godine koji je već pokazao veliko znanje i spremnost da uči i napreduje. Radujemo se što je Viktor deo našeg tima i sigurni smo da nas čekaju mnogi sjajni projekti na kojima ćemo zajedno raditi.

Saradnja sa Visokom tehničkom školom nam je izuzetno bitna, jer verujemo da upravo zajedničkim snagama možemo najviše doprineti studentima. Isto tako ćemo prenoseći naše veštine i edukujući mlade, uzvratiti zajednici i doprineti razvoju Subotice.
 

stipendije