Skip to main content

Školarci, dobro nam došli!

Početak školske godine je prošao, učenici su uzeli zalet ka novim peticama, i upravo sada je bio pravi trenutak da ih mi dodatno motivišemo na učenje. 

Mlađe generacije su one kojima treba najviše podrške i usmeravanja pa smo se zato odlučili da ove jeseni školarce različitih uzrasta ugostimo i damo im priliku da zavire u naš svet. 

Najviše nas je obradovalo to što su se škole rado odazvale pozivu i to ne samo srednje nego su i osnovne škole izrazile želju da dođu kod nas. 

Upravo zato se iz godine u godinu trudimo da što više pružimo našoj zajednici, da delimo znanje i edukujemo mlade ljude kako bi im pokazali koliko i sama Subotica jeste perspektivan IT grad

Posete učenika su bile ispunjene različitim sadržajima. Pored obilaska kancelarije, priče o kompaniji, našem radu i funkcionisanju, kolege developeri iz različitih sfera su održale učenicima prezentacije i tako ih uvele u naše radne procese i predstavili im neke interesantne projekte na kojima rade. Malo je reći da smo uživali u komentarima i pitanjima koja su učenici, ali i neki nastavnici imali za nas. Isto tako je na nas ostavilo utisak koliko mlađe generacije znaju, a još više koliko su željni znanja. 

Interesantno je bilo to što su neki profesori sreli svoje bivše učenike upravo u našim kancelarijama i to definitivno može biti sjajan pokazatelj da imamo šta da ponudimo novim generacijama, i da ih čeka svetla budućnost i u njihovom gradu.

Neka odeljenja su čak i uzvratila pozivom i očekuju nas da nastavimo priču i druženje, ali ovoga puta na njihovoj teritoriji. Neki su nam se najavili za još jednu posetu, a nama će biti i više nego drago da ih ponovo ugostimo i neke od njih posavetujemo vezano za upis na fakultet ili zapošljavanje.