Skip to main content

Objavljen DrupalCamp Pannonia

Gray

Srećni smo što možemo da najavimo da će se prvi DrupalCamp Pannonia održati na Paliću u Srbiji od 2. do 3. novembra 2018. Palić je mali grad u blizini grada Subotice, najsevernijeg grada u državi Srbiji, 170 km / 106 milja daleko od Beograda, glavnog grada.

Mesto održavanja je Velika terasa, smeštena u blizini obale jezera Palić. Velika terasa će uskoro ugostiti više od stotinu Drupal entuzijasta iz celog regiona Panonije, koji uključuje učesnike iz Mađarske, Austrije, Hrvatske, Srbije, Slovenije, Slovačke, Bosne i Hercegovine i mnogih drugih. Naravno, događaj je otvoren za sve koji vole Drupal ili će tek postati „DrupalistI“. Dobrodošli smo svima otvorenih ruku!

Naši glavni govornici ove godine su niko drugi nego Ryan Szrama iz CommerceGuys-a i Bojan Živanović iz Drupal Commerce-a, ali i mnogi drugi dolaze. Pored učenja novih stvari, dobićete priliku da upoznate druge programere, tematore i dizajnere iz drugih razvojnih kompanija - ako ste ljubitelj Drupala i još nemate posao, ovo je možda savršeno mesto za njegovo pronalaženje! Ako ste generalni direktor i tražite talentovanog Drupal programera, obavezno svratite.

Dođi i pridruži nam se! Ulaznicu možete kupiti ovde. Uradite to pre nego što bude prekasno - broj karata je ograničen!